logo

Hi! Thank you for your visit!

Please choose your location:

Croatia Europe

Košarica

Tvoja košarica je prazna

NASTAVI KUPOVINU

Inspiracija i zanimljivosti – dobrodošli na Cosmel Cosmetics blog!

|

Drage naše, dobrodošle na službeni blog Cosmel kozmetike i hvala vam što ste tako brzo postale dio naše priče!

Za pisanje bloga potaknulo nas je to što volimo i želimo s vama podijeliti naša iskustva i proizvode, no prije svega da vam ovaj blog bude poticaj da brinete o sebi, o svojoj koži, ali i puno više od toga – da vam bude inspiracija.

Pisat ću naravno o našim proizvodima i pokušati dočarati što sve stoji iza njega. Naime, svaki naš proizvod ima svoju priču, ne samo sastav i karakteristike. Također željela bi podijeliti s vama naša iskustva, zašto volimo prirodnu organsku kozmetiku, kako smo došli do ideja, kako su nastali proizvodi, koje su nam inspiracije i što nas motivira.

Volimo čuti vaše komentare, iskustva s Cosmel kozmetikom i davati savjete uz individualni pristup kojeg od uvijek njegujemo. Isto tako, podijeljeno iskustvo uvijek možemo pretvoriti u nešto novo, pozitivno i korisno!

Cosmel kozmetika stvorena je prije 27 godina – evo prije mjesec dana slavili smo rođendan!

Sve je službeno počelo 1990. godine, ali ideja je rasla i mnogo prije. Naime Tomislav i Melita imali su san stvoriti vlastitu proizvodnju prirodne organske dermokozmetike. Uz tehničko vodstvo Tomislava i sve što jedan posao zahjteva, Melita je kao kemijski inženjer imala stručnost, znanje i viziju. Pa je i logično da se firma zove COSMEL – COS: kozmetika i MEL: Melita. Vrlo jednostavno!

Naše obećanje je da ćemo u budućnosti raditi s istim žarom i ljubavi kao i prvog dana prije 27 godina.

Zahvalni smo vam na potpori i vjernosti.

Prijavi se na Newsletter – postani dio naše priče i iskoristi pogodnosti i akcije koje ćemo nudi vama, najvjernijim ljubiteljicama Cosmel kozmetike ♥