logo

Hi! Thank you for your visit!

Please choose your location:

Croatia Europe

Košarica

Tvoja košarica je prazna

NASTAVI KUPOVINU

Savršena njega nakon sunčanja – Melli Sun Milk i Creamy Poppy Milk

|

Drage naše, dobrodošle natrag!

Sunčanje je definitivno tema dana, tjedna, mjeseca! A što je s njegom nakon sunčanja? Nama je važno da je vaša koža pravilno zaštićena i njegovana dok uživate na suncu, a osim same zaštite tijekom sunčanja koju će vam dati naša Melli Sun Milk nudimo još nešto – Creamy Poppy Milk kao savršenu kombinaciju za njegu nakon sunčanja!

Morska sol i sunce isušuju kožu, te nakon dugotrajnog izlaganja sunčevim zrakama potrebno je koži vratiti vlagu, umiriti ju i ono što je bitno – koristiti prirodne proizvode.

Osjetit ćete u kratkom periodu rezultate- hidratizirana, zdrava, nahranjena i baršunasta koža.

Zašto su Melli Sun Milk i Creamy Poppy Milk savršena kombinacija?

Mlijeko za sunčanje koži daje potrebnu visoku zaštitu (SPF 30+), sadrži organske tvari koje štite, njeguju i umiruju kožu te djeluju antioksidativno. No vjerujem da osjećaj kako je vaša koža meka, elastična i zategnuta također bitan. A tu nastupa naše inovativno 2u1 mlijeko Creamy Poppy Milk!

Mlijeko djeluje antioksidativno, aktivno usporava starenje kože (što sunčeve zrake i sunčanje potiču), dubinski hidratizira i poboljšava elastičnost kože.

A ima i još pogodnosti koje uvijek dobro dođu jer potiče cirkulaciju i smanjuje naslage masnih stanica 😉

Htjela bi naglasiti zašto je Creamy Poppy Milk inovativno mlijeko za lice i tijelo koje je osvojio prošle godine mnogobrojne nagrade na sajmovima inovacija i ono što je najbitnije postalo vrlo voljeno i posebno mlijeko za svakoga tko ga je probao. Odgovor leži u naslovu – poppy – mak. Naime kada je Melita, kreatorica Cosmel kozmetike istražujući otkrila novost u kozmetologiji, ekstrakt maka, odmah je imala ideju za novi poseban proizvod. Učinci ekstrakta maka su bili jako primamljivi jer je pogodan za osjetljivu kožu i time odličan za kožu lica, a opet snažan i djelotvoran kako bi dubinski njegovao kožu tijela. Uz kombinaciju s ostalim uljima, svakako treba naglasiti i ulje šljive (koje daje mlijeku i poseban miris) stvorili smo 2u1 proizvod koji je odličan za suhu i dehidriranu kožu, ali isto tako i za njegu kože nakon sunčanja što je trenutno aktualno.

Ljeti uz preplanuli ten nije nam potrebno ni puno šminke, no opet ne smijemo zanemariti skinuti nečistoće s lica na kraju dana. Creamy Poppy Milk ima rješenje i za to! Naime, kao što sam spomenula, mlijeko je potpuno nježno i za osjetljivu kožu, pa tako i kožu lica. Odlično skida šminku i nahrani kožu.

No postoji još jedna posebnost ovog mlijeka, a to je da ga mogu koristiti i trudnice i mlade mame. Naime, ne sadrži eterična ulja, a sastavom (pogotovo ekstrakt maka) potiče cirkulaciju i daje koži elastičnost. Baš ono što vam treba, zar ne?

Drage naše, uživajte u sunčanim ljetnim danima uz Cosmel kozmetiku :*

Više o Melli Sun Milk ovdje ♥ i klik-klik na Creamy Poppy Milk ♥