[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Naša priča

Spojili smo najbolje iz prirode i novi kozmetološki pristup kako bi dobili najbolje rezultate za zdravu i balansiranu njegu kože. 

Godine 1990. moji su roditelji osnovali malu obiteljsku tvrtku koja se temelji na dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji i razvoju kozmetičkih proizvoda, ali prvenstveno zbog ljubavi i želje za stvaranjem najkvalitetnije prirodne organske kozmetike.

Naša stalna motivacija je LJUBAV prema ovom poslu, KREATIVNOST koju nudi i INSPIRACIJA za zdrav način života. Sretni smo što mežemo podijeliti naše proizvode s vama!

Već 29 godina stvaramo i vjerujemo isključivo u visokokvalitetnu prirodnu organsku kozmetiku. Proizvode stvaramo u vlastitom laboratoriju, a ideju, cijeli proces i formulacije izrađuje jedna osoba, Melita.

Tako je svaki naš proizvod jedinstven i jamči potpunu sigurnost i kvalitetu.

U svijetu prepuni kozmetičke industrije ponosni što možemo ponuditi iskrenost i prirodnu kvalitetu proizvoda izrađenih u malim serijama. S individualnim pristupom i slušanjem vaših komentara, kao i praćenjem najnovijih trendova u kozmetologiji, konstantno usavršavamo svoje proizvode i svoje znanje.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Naš brand

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sve je u imenu: “cos” predstavlja kozmetiku, a “mel” Melita, dipl.ing.chem.ing., kreatorica svih proizvoda. Tako da bi se moglo reći da je to Melitina kozmetika, na što smo vrlo ponosni.

STRUČNOST

Stručnost je temelj svega. Znanje stečeno na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu nadograđuje se kontinuiranim praćenjem novih tehnoloških, kozmetičkih i dermatoloških znanja. Primjena organske kemije u kozmetologiji, rad i specijalizacija u vrhunskim kozmetičkim tvrtkama potaknuli su nas na stvaranje i proizvodnju vlastite prirodne organske dermokozmetike. S puno rada i truda stvorili smo nešto na što smo iznimno ponosni i vjerujemo da ćete osjetiti tu razliku na svojoj koži.

KVALITETA I EKOLOŠKI PRISTUP

Prvenstveno, stvaramo s ljubavlju. Biramo isključivo prirodne aktivne sastojke organska hladna prešana ulja, prirodne ekstrakte, bistra eterična ulja i visokokvalitetne ekološke sastojke. Cosmel kozmetika se sastoji od visoko biorazgradivih prirodnih tvari, EKO ambalaže, sirovina dobivenih od eminentnih proizvođača s potvrdom o podrijetlu i toksikološkom čistoćom. Prednost dajemo sirovinama iz Hrvatske, zbog naše lijepe mediteranske klime i očuvane prirode, ali najvažnije je da je svaka tvar certificirana i ekološki prihvatljiva. Također, možemo potvrditi da su naši proizvodi prirodni i sigurni te potpuno slobodni od niskih globalnih industrijskih standarda i kampanja. Cosmel kozmetika je ručno izrađena u malim serijama i laboratorijskim uvjetima.

Ponosni članovi Cosmetics Europe

VLASTITI PROIZVODI I INOVACIJE

Stvaranje kozmetike zahtijeva posvećenost, znanje i viziju. S ponosom možemo reći da su svi naši proizvodi rezultat vlastitog znanja i tehnologije čije su procedure zaštićene brojnim patentima. Mnogi naši proizvodi osvojili su brojne prestižne nagrade na sajmovima inovacija širom svijeta.

Kao mala obiteljska proizvodnja stvaramo visoko kvalitetne kozmetičke proizvode priznate širom svijeta po struci. 

A sada uživajte u Cosmel kozmetici! 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]

Nagrade i priznanja

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

VELIKE NAGRADE:
2010. COSMEL d.o.o. – nagrada HGK – ZLATNA KUNA – za inovacije na području prirodne organske dermokozmetike u kategoriji inovativne djelatnosti
2011. NEW CELL SPECIAL BODY MILK – Taipej – WIIPA – počasna svjetska inovacija
2011. NEW CELL SPECIAL BODY MILK – Macau – IIPNF – vodeća svjetska inovacija
2013. MELLI CREAM – Taipej – WIIPA – počasna svjetska inovacija
2013. MELLI CREAM – Macau – IIPNF – vodeća svjetska inovacija
2013. MELLI CREAM – Zagreb – INOVA – najbolja inovacija iz kozmetike
2014. EYE CREAM EXTRA SENSITIVE – London – BIS – dvostruko zlato
2015. MELLI CREAM – Zagreb – Godišnja nagrada “E.S. Penkala” – najbolja zagrebačka inovacija
2016. NEW CELL CREAM – Taipej – WIIPA – počasna svjetska inovacija
2016. CREAMY POPPY MILK – London – BIS – zlatna medalja
OSTALE VRIJEDNE NAGRADE I ODLIČJA:
2009. INOVA Zagreb
2010. ARHIMED Moskva, BIS London
2011. EUROINVENT Iasi, INST Taipej, INOVA Zagreb
2012. ARHIMED Moskva
2013. IMPEX Pittsburgh, ARHIMED Moskva, BIS London, INOVA Zagreb
2014. BIS London, INOVA Osijek, KIE Tajvan
2015. INOVA Karlovac, EUROINVENT Iasi, Romania
2016. BIS London, INTRAG Katowice Poland, INOVA Zagreb
2017. EUROINVENT Romania, INTRAG Katowice, Poland

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_separator][/vc_column][/vc_row]