Naša priča

Godine 1990. osnovali smo malu obiteljsku firmu na temeljima višegodišnjeg iskustva u proizvodnji i razvoju kozmetičkih proizvoda, ali prije svega zbog ljubavi i želje za stvaranjem vrhunske prirodne organske dermokozmetike.

Mali smo tim od 4 što iskusnih što mladih entuzijasta. Konstantnu motivaciju čini LJUBAV prema ovom poslu, KREATIVNOST koju nudi i INSPIRACIJA za zdravim načinom života.

Stvaramo i vjerujemo isključivo u prirodnu organsku dermokozmetiku visoke kvalitete. Proizvodi su stvoreni u vlastitom malom laboratoriju prema vlastitim recepturama. Svaki naš proizvod je jedinstven i garantiramo potpunu sigurnost i kvalitetu.

U svijetu punom kozmetičke industrije mi vam nudimo iskrenost i prirodnu kvalitetu proizvoda stvorenih u malim serijama. Individualnim pristupom uz stručno usavršavanje i slušanje vašeg mišljenja proizvode konstantno unapređujemo.

“Nudimo vam prirodne organske proizvode hrvatske kvalitete potpuno iskreno i s puno ljubavi.”

“Cilj nam je da istaknite svoju individualnu ljepotu na prirodan i siguran način, jer je svatko od vas poseban i važan.”

Naš brand

STRUČNOST

Stručnost je temelj svega. Znanja koja smo stekli na Fakultetu kemijskog inžinjerstva i tehnologije nadograđujemo kontinuiranim praćenjem novih tehnoloških, kozmetoloških i dermatoloških saznanja. Primjena organske kemije u kozmetologiji, rad i specijalizacija u vrhunskim kozmetičkim tvrtkama potakli su nas na kreiranje i proizvodnju vlastite prirodne organske dermokozmetike. Uz puno rada i truda stvorili smo nešto na što smo izuzetno ponosni i u čemu ćete nadamo se i vi uživati!

KVALITETA – EKOLOŠKI PRISTUP

Kada kažemo da stvaramo iz ljubavi, tako i mislimo. Pomno biramo prirodne aktivne tvari ORGANSKA HLADNO PREŠANA ULJA, BILJNE EKSTRAKTE, ČISTA ETERIČNA ULJA i VRHUNSKE EKO SASTOJKE koji su bez GMO-a, bez petrokemikalija, bez umjetnih konzervansa, bez parabena, bez toksina, bez umjetnih boja i mirisa, nisu testirani na životinjama.

Cosmel kozmetika sastoji se od prirodnih tvari visoke bio-razgradivosti, EKO ambalaže, a sirovine dobavljamo od eminentnih proizvođača s certifikatima organskog porijekla i toksikološke čistoće. Prednost pri odabiru sirovina imaju one iz čistog hrvatskog podneblja. Time garantiramo prirodnost i sigurnost svakog proizvoda i u potpunosti oslobađamo od niskih standarda globalne industrije i kampanja.

Cosmel kozmetiku radimo u malim serijama i laboratorijskim uvjetima.

VLASTITI PROIZVODI – INOVACIJE

Proces stvaranja proizvoda traži posvećenost, znanje i viziju. Možemo s ponosom reći da su svi naši proizvodi rezultat vlastitog znanja i tehnologije čiji su postupci zaštićeni brojnim patentima. Mnogi naši proizvodi osvojili su niz prestižnih priznanja i nagrada na sajmovima inovacija diljem svijeta.