logo

Hi! Thank you for your visit!

Please choose your location:

Croatia Europe

Košarica

Tvoja košarica je prazna

NASTAVI KUPOVINU
 1. METODA DOSTAVE
  U sklopu postupka narudžbe od vas će se tražiti da odaberete željenu metodu plaćanja - kreditna kartica, direktna bankovna transakcija ili plaćanje prilikom preuzimanja (pouzeće). Obavijestit ćemo vas o troškovima dostave u sažetku narudžbe prikazanom na stranici prije nego što potvrdite narudžbu. Taj ćete iznos platiti uz cijenu, uključujući porez naručene robe. Način plaćanja kreditnom karticom pruža Teya usluga, licencirana od strane Hrvatske narodne banke te nudi uslugu iniciranja plaćanja.
  Imajte na umu da narudžbe izvan Hrvatske ne mogu koristiti način plaćanja pouzećem.
  Proizvodi će se dostaviti putem partnera General Logistic System (GLS) i potrebna je valjana adresa kako bi paket stigao na adresu.

 2. TROŠKOVI DOSTAVE I VRIJEME
  Troškovi dostave unutar Republike Hrvatske iznose 4,00€ i fiksni su. Troškovi dostave za druge zemlje EU-a određeni su zonama:
  Zona 1: 12,00€
  Zona 2: 14,00€
  Zona 3: 16,00€
  Zona 4: 19,00€
  Zona 5: 25,00€

  Pronađite svoju zemlju:
  Zona 1: Češka Republika, Njemačka, Poljska, Slovenija
  Zona 2:Austrija, Belgija, Bugarska, Danska, Mađarska, Nizozemska, Rumunjska, Slovačka
  Zona 3.: Luksemburg, Latvija, Litva, Portugal
  Zona 4.: Estonija, Italija, Francuska, Španjolska, Švedska, Velika Britanija
  Zona 5.: Finska, Grčka, Irska

  Planirajte 1-2 dana za obradu vase narudžbe od vremena slanja do početka dostave. Sve narudžbe kreirane prije 11 sati radnim danom će biti pokupljene od strane GLS-a isti dan te dostavljene u roku 1-2 dana. Za sve narudžbe kreirane nakon 11 sati radnim danom biti će pokupljene kroz 1 radni dan. Imajte na umu da se preuzimanje i dostava ne odvijaju vikendom i blagdanima.
  Ako se očekuje duži period čekanja ili duži period dostave, naša Služba za korisnike će vas kontaktirati

 3. POVRAT POŠILJKE
  Prihvaćamo vraćanja u roku od 15 dana od vašeg originalnog datuma kupnje. Troškovi povrata povratne cijene su na trošak kupca. Da biste započeli svoj povratak, pošaljite nam e-mail na info@cosmelcosmetics.com - da biste potvrdili svoje razloge, morate nam poslati opis razloga vraćanja proizvoda. Ako je riječ o prometnom oštećenju, pošaljite nam fotografiju vašeg paketa u prilogu.
  Nakon što je vaš predmet primljen i pregledan, u većini slučajeva vaš će se povrat obraditi. Za povrat koji se odnosi na proizvode kupljene tijekom određenih događaja, vaš će povrat moći biti u obliku elektroničke poklon kartice, kako je napomenuto u trenutku kupnje. Ovisno o vašoj tvrtki za izdavanje kreditnih kartica, možda će biti potrebno dodatnih 2-10 radnih dana nakon što je kredit dodijeljen na vaš račun. Stavke koje su vraćene za povrat u vašem izvornom obliku plaćanja bit će vraćene u izvornoj otkupnoj cijeni. Poklon kartice se ne mogu vratiti. Morate vratiti bilo koji predmet koji ispunjava uvjete u roku od petnaest (15) kalendarskih dana od datuma isporuke. Ako je poklon kartica korištena u originalnoj kupnji, izdat ćemo novu Poklon karticu za vrijednost povrata novca.
  Neotvoreni proizvodi, vraćeni u roku od 15 dana od kupnje, ispunjavaju uvjete za puni povrat. Artikli moraju biti u originalnom pakiranju (uključujući, ako je moguće, originalnu kutiju za dostavu) i uz njih se mora priložiti originalni račun.
  Ne primamo povrat proizvoda koji su otvoreni i korišteni.
  Adresa za povrat:
  Cosmel d.o.o.
  Istarska 44
  10000 Zagreb
  Hrvatska

 4. PRAVILO POREZA
  Naplaćujemo PDV (porez na dodanu vrijednost). Porezna stopa u Republici Hrvatskoj iznosi 25% i uključena je u cijenu proizvoda. Na računu je također jasno istaknut.
  Pri kupnji poklon karticom ne naplaćuje se porez na promet; Međutim, kupovine plaćene darovnim karticama mogu biti predmet poreza.

 5. OVDJE SMO ZA SVA DODATNIH PITANJA.
  Molimo kontaktirajte nas! Tu smo za vas. U bilo kojem trenutku pošaljite nam e-poštu da biste započeli povrat, dobili pojašnjenja o pravilima ili dobili pomoć oko pronalaska proizvoda koji će biti najbolji za vas!
  E-pošta: info@cosmelcosmetics.com ili direktno Miri na mira@cosmelcosmetics.com.