logo

Hi! Thank you for your visit!

Please choose your location:

Croatia Europe

Košarica

Tvoja košarica je prazna

NASTAVI KUPOVINU

Upoznaj Miru, CEO

Bok!

Godine 1990. moji su roditelji osnovali malu obiteljsku tvrtku temeljenu na dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji i razvoju kozmetičkih proizvoda, ali prvenstveno zbog ljubavi i želje za stvaranjem najbolje prirodne organske kozmetike.

Naša stalna motivacija je ljubav prema ovom poslu, kreativnost koju nudi i inspiracija za zdrav način života. Jako smo uzbuđeni što možemo proširiti i podijeliti naše proizvode s Vama!

Već 29 godina stvaramo i vjerujemo samo u kvalitetnu prirodnu organsku kozmetiku. Svi naši proizvodi nastaju u vlastitom malom laboratoriju. Ideju, cijeli proces i formulacije radi jedna osoba, a to je moja mama Melita.

Svaki naš proizvod je jedinstven i jamči potpunu sigurnost i kvalitetu.

Također želim reći da u svijetu punom kozmetičke industrije ponosni smo što nudimo iskrenost i prirodnu kvalitetu proizvoda izrađenih u malim serijama. Individualnim pristupom i osluškivanjem Vaših komentara, te praćenjem najnovijih trendova u kozmetologiji, neprestano unapređujemo naše proizvode i svoje znanje.

Postanite i Vi dio naše priče, inspirirajte se za zdraviji način života i imajte lijepu i uravnoteženu kožu!

Sve najbolje, Mira

O brendu

Tko stoji iza Cosmel kozmetike? Pa, sve je u nazivu :) Dakle, "cos" je očito kozmetika, a "mel" je Melita, kreatorica svakog našeg proizvoda. Ovo je Melitina kozmetika i jako smo ponosni na nju.

Melita je svoj život posvetila kemiji i organskoj kozmetici i vjerujem da se to osjeti u Cosmel proizvodima. Radeći u kozmetičkoj industriji prije pokretanja vlastite linije kozmetike, Melita je znala što želi, ali što je još važnije, točno je znala što ne želi u vezi s „lošim“ kemikalijama koje se često koriste u kozmetici. Mi smo mala obiteljska tvrtka čija misija nije postati kao i ostatatak industrije, već stvoriti kvalitetnu prirodnu organsku kozmetiku sigurnu za vašu kožu.

Naš brend se također temelji na poštenju i to je uvijek bilo tako. Zato smo tako ponosni na našu suradnju s primabalerinom Ivom Vitic Gameiro. Od iskrenog prijateljstva do ljubavi prema Cosmel proizvodima, kao marljiva i nadarena osoba, Iva je pravi ambasador Cosmel Cosmeticsa.

PROFESIONALIZAM

Stručnost je temelj svega. Znanje stečeno na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu nadograđuje se kontinuiranim praćenjem novih tehnoloških, kozmetoloških i dermatoloških spoznaja. Primjena organske kemije u kozmetologiji, rad i specijalizacija u vrhunskim kozmetičkim tvrtkama potaknula nas je na stvaranje i proizvodnju vlastite prirodne organske dermokozmetike.

Uz puno rada i truda stvorili smo nešto na što smo iznimno ponosni i vjerujemo da ćete osjetiti tu razliku i uživati u Cosmel Cosmetics proizvodima.

KVALITETA - EKO PRISTUP

Stvaranje kreativnih i kvalitetnih proizvoda je naša stvar! :)

Biramo samo prirodne aktivne sastojke, organska hladno prešana ulja, prirodne ekstrakte, bistra eterična ulja i visokokvalitetne eko sastojke.

Cosmel proizvodi sastoje se od visoko biorazgradivih prirodnih tvari, eko-ambalaže, sirovina dobivenih od eminentnih proizvođača s certifikatima o podrijetlu i toksikološkoj čistoći. Prednost dajemo sirovinama iz Hrvatske, zbog naše prekrasne mediteranske klime i očuvane prirode, ali najvažnije je da je svaka tvar certificirana i ekološki prihvatljiva. S tim u vezi, možemo Vam garantirati da su naši proizvodi prirodni i sigurni te potpuno oslobođeni niskih globalnih industrijskih standarda i kampanja. Cosmel proizvodi ručno se izrađuju u malim serijama i u laboratorijskim uvjetima.

Najbolje od čiste ljepote su proizvodi s najkvalitetnijim sastojcima. Uzimamo najbolje od prirodnih i umjetnih sastojaka kako bismo dobili najbolju izvedbu.

Ponosni smo članovi Cosmetics Europe.

NAŠI VLASTITI PROIZVODI - INOVACIJE

Stvaranje proizvoda zahtijeva predanost, znanje i viziju. S ponosom možemo reći da su svi naši proizvodi rezultat vlastitog znanja i tehnologije čiji su postupci zaštićeni brojnim patentima. Mnogi naši proizvodi osvojili su niz prestižnih nagrada na sajmovima inovacija diljem svijeta.

Kao mala obiteljska proizvodnja stvaramo visokokvalitetne kozmetičke proizvode poznate u svijetu od strane struke. Sada želimo podijeliti našu kozmetiku s Vama!