Zašto volimo ono što radimo? Zašto prirodna organska dermokozmetika?

Veliki je dar i zadovoljstvo vidjeti gotovi proizvod baš onakav kakvog ste zamišljali, a još veće zadovoljstvo kada ga vi zavolite baš onoliko koliko ga i mi volimo. Vjerujem da ste na ambalaži primjetili dvije važne stvari koje nas definiraju, a to su:

natural organic dermocosmetics

handmade with lots of love

Imati vlastitu proizvodnju ima svoje dobre i loše strane, kao i sve u životu zar ne? No mi u Cosmelu smatramo da je ipak veliko zadovoljstvo imati nešto svoje, stvarati ono u što potpuno vjerujemo i ponuditi vam dio sebe. Zato smo se 1990. godine odlučili na otvaranje male obiteljske firme iako je Melita, kreatorica Cosmel kozmetike imala karijeru u vodećim kozmetičkim firmama poput Plive, Neve i Pčelarske Centrale. No misao i motivacija za stvaranjem prirodne organske dermokozmetike, tj. vlastitih proizvoda bila je jača od svega. Zato kada kažemo da svaramo iz ljubavi, tako i mislimo ♥

Naša misija je biti i ostati vjeran sebi, ono što nudimo – to i jesmo! Vjerujemo i koristimo isključivo vrhunske sastojke, te uz stručnost (a usudim se reći i veliki talent) naše kreatorice Melite stvaramo vrhunske proizvode. Ono što nas čini posebnim jest da su naši proizvodi patentirani. Ta patentna zaštita proizvoda i tehnologije čini nas jedinstvenim u odnosu na druge kozmetičke proizvode u Hrvatskoj.

Svaki naš proizvod pomno je i detaljno razrađen i promišljen. Svaki proizvod ima svoju priču, svoju zadaću i djelovanje – zato i jesmo DERMO kozmetika.

Ono što bi još htjela naglasiti jest HANDMADE. Naime, svaki prozivod radi se u malim serijama u laboratorijskim uvjetima, te sve prolazi kroz Melitine ruke – od same ideje, stvaranja, zaštite i kontrole. Također, surađujemo s HZJZ (Hrvatski zavod za javno zdravstvo) i imamo sve potrebne certifikate zdravstvene ispravnosti i sigurnosti proizvoda.

Ukratko sam opisala zašto smo “natural organic dermocosmetics” i “handmade”, no htjela bi dodatno naglasiti “with lots of love”. Koliko god je teško održati se na tržištu koje je prepuno kozmetičkih proizvoda, toliko nas svaka vaša poruka, kometar i sva vaša ljubav toliko veseli i motivira za daljnji rad! Stvaramo iz ljubavi zbog vaše ljubavi.

Zbog vaše ljubavi prema Cosmel kozmetici dajemo -20% popusta* na CIJELU KOLEKCIJU!

Zanima vas još nešto o nama? Što je sve potrebno kako bi stvorili vlastiti proizvod? Kako i zašto naša priča traje već 28 godina? Pitajte! Tu smo zbog vas.

Zavolite Cosmel kozmetiku ♥

#LoveCosmel

#CosmelCosmetics

*posebna ponuda traje od 13.10.-23.10.2017.

Author Cosmel

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.