Danas vas ponovno želimo inspirirati! Predstavljamo nova TRAVEL SIZE pakiranja voljenih proizvoda MELLI SUN MILK i FRESH HYDRO TONIC što nas jako veseli! Želimo da na praktičan način čuvate svoju kožu i uživate u ljetnim danima i putovanjima 🙂

Koliko god je velika torba, nikada ne stane sve što treba, zvuči poznato zar ne? Zato smo odlučili vaše najdraže proizvode staviti u travel size pakiranja! A moram priznati da proizvodi u 100 mililitarskim bočicama izgledaju preslatko ♥

Sigurna sam da ste već iskusile čuveno kopanje po torbi kako bi pronašle ono što tražite, a kada spremamo stvari za grad ili plažu ta ista torba nekako nam se uvijek čini premala. Vječni problemi… Isto tako vrlo je frustrirajuće kada ne možete na put avionom uzeti sa sobom, npr. tonik za osvježenje! A još gore kada ga zapljene. Ajme! No mukama je došao kraj jer su Fresh Hydro Tonic i Melli Sun Milk spremni za sve vaše zamisli o savršenom odmoru, putovanju, a također i za radni dan!

ZAŠTO SU PRAKTIČNA I KORISNA?

Dobili smo puno vaših komentara kako volite svakodnevno uz sebe imati Fresh Hydro Tonic, kako vas osvježi tijekom dana. Mini pakiranje od 100 ml možete lako staviti u ručnu torbicu ili malu kozmetičku torbicu kako bi vaš najdraži proizvod bio uvijek uz vas.

Pakiranje koje stane su svaku torbicu.

No osim praktičnosti, bitno je što je i vrlo korisno. Sunce je ljeti opako i vrlo je važno stalno uz sebe imati Melli Sun Milk kako bi se zaštitili od štetnih UV zraka. Više o zaštiti Melli Sun Milk pročitajte OVDJE. Torbe za plažu su uvijek pretrpane (ručnici, knjige, križaljke, rokovnici, voće…) pa je uvijek praktično imati manje pakiranje koje će vam sigurno stati u torbu.

Idealno je i za parove koji vole putovati, avanturiste, planinare i sportaše. Jer kao što sam napisala, važno nam je da čuvate sebe i svoju kožu na najbolji mogući način.

Uljepšajte si ljetovanje i olakšajte pakiranje.

KADA IH KORISTITI?

– za odlazak na plažu

– za vikend odmore na more

– za kozmetičke torbice

– kratki izleti i piknik na otvorenom

– backpack putovanja

– za letove avionom

– za ručne torbice

– za zimovanje (ne zaboravimo da je zaštita kože i tada vrlo bitna)

– ma jednostavno uvijek!

Prepoznajete sebe u ovoj priči? Odgovara vašem stilu života? KLIK KLIK na proizvode i odmah naručite:

Fresh Hydro Tonic 100ml

Melli Sun Milk 100ml

Kako izgleda vaše idealno putovanje? Spremate se na ljetovanje? PIŠITE nam i budite dio naše priče!

S puno ljubavi, COSMEL ♥

Author Cosmel

Comments (7)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.