logo

Hi! Thank you for your visit!

Please choose your location:

Croatia Europe

Košarica

Tvoja košarica je prazna

NASTAVI KUPOVINU

PRIČA O KREATORICI COSMEL KOZMETIKE

|

Prikladno na Dan žena željela bi vas upoznati sa našom pričom i zašto se zovemo Cosmel kozmetika. Jeste li znali da je sve proizvode stvorila jedna žena? Naime, ime Cosmel nastao je spajanjem dviju riječi:

Cos – kozmetika

Mel – Melita

Sve je počelo 1974. godine kada je Melita Pavlek-Moćan, moja mama i kreatorica Cosmel kozmetike završila Tehnološki fakultet, kemijsko-tehnološki odjel (organski smjer), stekla znanje i otkrila svoje interese i afinitete. Već tijekom studija probudila se želja za rad u proizvodnji i razvijanju novih tehnologija. Oduvijek ju je zanimala i fascinirala prirodna organska kozmetika.

Nakon završenog fakulteta iskustvo u vođenju proizvodnje stekla je u Plivi, Nevi i Pčelarskoj Centrali, a zatim je nastala ideja o COSMEL-u! Bila je uspješna voditeljica proizvodnje u vodećim domaćim industrijama te s iskustvom rada u inozemstvu (L’Oreal Pariz), no želja za stvaranjem vlastitih proizvoda bila je jača od svega.

Godine 1990. želja je ostvarena! Uz podršku mog tate stvorena je mala obiteljska firma i u tom trenutku Melita počinje stvarati vlastite inovativne prirodne proizvode uz nit vodilju da su iskrenost, ljubav prema onome što radiš i vrhunska kvaliteta uvijek na prvom mjestu. Ponosno mogu reći da Cosmel nije skrenuo s tog puta. Visokokvalitetni proizvodi i vjera u ono što radimo održali su nas kao malu firmu svih ovih godina. Uz sve prepreke i izazove koji su bili postavljeni uvijek se stvarala inovativna inspirativna prirodna kozmetika. Druge godine slavimo punih 30 godina! Nadamo se da ćete biti uz nas i proslaviti veliku obljetnicu, jer što je Cosmel bez vas!

Nadam se i vjerujem da je moguće opstati i raditi ono što voliš, no naravno za to je potrebno izuzetno puno truda i znanja. Stručnost je najvažniji dio u pokretanju posla. Odgovorno tvrdim da je Melita apsolutni stručnjak u onome što radi i dan danas sa preko 40 godina radnog staža s jednakim žarom stvara nove i unapređuje naše proizvode.

Drage naše žene, želimo vam prekrasan naš dan i puno puno puno uspjeha u svemu što radite i volite. Nadamo se da ste uživali u kratkoj priči o ženi koja je stvorila Cosmel kozmetiku. Pitajte, komentirajte, rado ćemo podijeliti s vama sve što vas zanima.

Voli vas, Cosmel