logo

Hi! Thank you for your visit!

Please choose your location:

Croatia Europe

Košarica

Tvoja košarica je prazna

NASTAVI KUPOVINU

AMBASADORICA COSMEL KOZMETIKE – IVA VITIĆ GAMEIRO, primabalerina

|

Vjerujemo u iskrene suradnje i zbog toga smo izuzetno ponosni predstaviti prvu ambasadoricu Cosmel kozmetike – Iva Vitić Gameiro, primabalerina zagrebačkog HNK-a!

Prekrasnu Ivu i Cosmel kozmetiku povezalo je prijateljstvo i ljubav prema kozmetici.  Bilo je vidljivo od samog početka da će ova suradnja biti uspješna iz više razloga. Iva je velika ljubiteljica prirodne kozmetike, a Cosmel kozmetiku već duže vrijeme koristi. Kada smo ju kontaktirali nije ni sekudnu razmišljala i odmah je prihvatila suradnju.

Cosmel kozmetika osvojila me na prvu! Prvenstveno ambalaža, a kad sam otvorila prvu kremicu – miris! Asocirao me na prirodu! Odmah sam počela čitati više o brandu i moram priznati da me cjelokupna priča ugodno iznenadila! Ljubiteljica sam kozmetike pa me jako razveselilo da postoji takav kvalitetan prirodni hrvatski brand.

Ivina svakodnevnica su sati i sati provedeni u dvorani. Kako bi postala ono što je – vrhunska primabalerina i ostvarila svoje snove bilo je potrebno puno znoja, krvi, truda, ljubavi i snage. Takvi svakodnevni veliki fizički napori, plesanje u dvoranama i pozornici (zatvorenim prostorima) svakako ostavljaju trag i na njenoj koži. U Cosmel kozmetici je pronašla spas! Prije, tijekom i nakon višesatnih probi održava svoju kožu čistom, njegovanom i što je najvažnije zdravom.

Oduvijek sam svjesna koliko je njega kože važna za moju profesiju. Ne samo zbog vizualne ljepote, već zato što svakodnevno vježbanje u dvoranama ostavlja traga na mojoj koži. Tijekom predstava koristim puno teške šminke. Osjećam kako moja koža traži brigu i njegu.

Zdravlje kože nam je na prvom mjestu. Svaki naš proizvod ima svoje dobrobiti, svaki sastojak ima svoju priču i s razlogom se nalazi u proizvodu. Također, svaki sastojak je visokokvalitetan i prirodan, zato garantiramo sigurnost i nježnost Cosmel kozmetike. Iva nam je rekla kako svakodnevno koristi Fresh Hydro Tonic, i više puta na dan kako bi svoju kožu održala svježom i čistom.

Volim koristiti tonik, ujutro, tijekom probe, a i za čišćenje lica nakon predstave. Zapravo najdraža kombinacija mi je tonik za čišćenje šminke, zatim umijem lice Mild Wash Gelom i namažem s Omega 6 kremom!

Osim proizvoda za njegu lica, ponosimo se i proizvodima za njegu tijela. Iva je isprobala sve! 

Kada se vratim doma, poslije tuširanja volim namazati umorne noge s Active Hedera mlijekom. Tako ugodno i nježno hladi i umiruje. Jako mi odgovora!

Cosmel kozmetika stvorena je iz ljubavi, a priča je rasla isključivo prirodno i organski. Iva je prekrasna uspješna mlada žena koja savršeno predstavlja Cosmel kozmetiku. Suradnja je postala jedna lijepa priča i veliko prijateljstvo! Ponosni smo što Iva predstavlja Cosmel kozmetiku iskreno, s puno ljubavi i što je postala dio naše priče. Prava je inspiracija!