logo

Hi! Thank you for your visit!

Please choose your location:

Croatia Europe

Košarica

Tvoja košarica je prazna

NASTAVI KUPOVINU

Bezbrižno ljeto – Cosmel kozmetika i njega tijela

|

Ljeto nam je stiglo! Vrijeme odmora, plaže, sunčanja, putovanja…no mi vas želimo usmjeriti na zaista bezbrižno ljeto. Kako pronaći balans i vrijeme za sebe? Odmor mora biti idealno vrijeme kada možemo zastati i uživati u malim trenucima s obitelji, u pauzama samo za sebe. Često se baš tijekom ljetnih mjeseci sukobe posao, želje za putovanjem i neke osobne aspiracije. Želimo vas inspirirati da ovo ljeto pronađete taj balans. Stati, odmoriti, duboko udahnuti, uživati u moru, planinama, zalasku sunca, obitelji…i biti svjesne tih trenutaka i biti zahvalne na njima.

Mi u Cosmel kozmetici povezujemo brand sa zdravim načinom života, jer vjerujemo da su ljepota i samopouzdanje povezani sa zdravom prehranom, adekvatnom tjelovježbom i naravno vrhunskom njegom kože. Prirodno i organski, domaće i ručno rađeno uvijek je bolje, uvijek se isplati.

Vjerujemo da rezultati koje dobijete adekvatnom njegom tijela uz Cosmel kozmetiku motiviraju i pune samopouzdanjem. Zamislite kada odvojite trenutak za sebe, uživate u blagodatima i vrhunskim sastojcima Cosmel kozmetike, a kasnije vidite rezultate.. divno!

Cosmel kozmetika nudi za svakoga po nešto. Preplanula koža, čista, hidratizirana koža, bez hiperpigmentacija, savršeno nježna i što je najvažnije zdrava koža! Prirodni organski sastojci čine svaki proizvod pogodan i za najosjetljiviju kožu.

Za bezbrižno ljeto odaberite Cosmel kozmetiku za njegu tijela koja će vam uljepšati ljetovanje.

SPECIAL BODY MILK – posebno na toliko načina! Jako smo ponosni na naš patentirani i jedinstveni proizvod na tržištu. Svojim bogatim svojstvima radi prirodni piling kako bi koža postala meka, glatka, hidratizirana i čista. Ono što je posebno kod naše “new cell” kolekcije sa voćnim kiselinama jest da ne isušuje kožu i možete koristiti proizvode i tijekom ljetnih mjeseci jer sadrži nisku UV zaštitu. Naravno, tijekom izlaganja suncu obavezno se zaštititi visokim zaštitnim faktorom (30+).

ps: imate problema sa sitnim prištićima od znoja? ne više! Također, proizvod je idealan za njegu poslije brijanja/depilacije jer sprječava urastanje dlačica, a isto tako i omekšava grubu i suhu kožu na petama. Važno za znati, zar ne? 

“Koristim New cell special body milk s AHA kiselinama tek tjedan dana, i nevjerojatno je da već vidim velike promjene na koži, oduševljena sam! Imam problema s aknama od puberteta (sad imam 28 god), i baš ništa mi nije pomagalo, očaj živi, a nakon tjedan dana Vašeg proizvoda koža mi se nevjerojatno brzo oporavlja, skoro pa niti ne dobivam nove upaljene akne i nadam se da će tako i nastaviti! Ovo mi je ravno čudu iskreno jer sam mislila da mi više nema pomoći  Ostajem vjeran kupac!” – Ana

Visoka UVA i UVB zaštita dovodi nas do mlijeka za sunčanje

MELLI SUN MILK – mlijeko za sunčanje koje su mnogi zavoljeli što nas jako veseli! Pomoću prirode, točnije isključivo prirodnih organskih sastojka stvorili smo proizvod koji ima visoku UVA-UVB zaštitu (SPF 30+)

“Najbolja krema za sunčanje za djecu i odrasle, savršena zaštita! Uz nju nema crvenila ni posljedica alergija na sunce. Prezadovoljna!” – Martina

Ps: mnoge mame ga obožavaju koristiti za svoje najmlađe 

CREAMY POPPY MILK – 2u1 mlijeko za njegu tijela i čišćenje šminke. No zapravo je i više od toga! Ovo multifunkcionalno mlijeko ima svojstva dubinske hidratacije i elasticiteta kože. Volimo ga posebno preporučiti mladim mamama i trudnicama kojima su zdravi i neagresivni, a opet djelotvorni proizvodi vrlo važni. Garantiramo da je Poppy potpuno siguran za trudnice, tim više što ne sadrži eterična ulja.

“Za mene ovo je best buy od Cosmela! Praktično pakiranje,super sastav i multifunkcionalan proizvod. Ovo mlijeko najviše volilm koristiti za skidanje šminke (odlično to radi) jer moju suhu kožu ne isušuje i lijepo ju hidratizira. Ujedno s njime možete mazati cijelo tijelo tako da je super praktično za putovanja jer zamijeni više proizvoda u ionako pretrpanoj kozmetičkoj torbici. Lijepo se ponaša kao lagana kremica za lice i šminka super sjeda,a volim ga koristiti i za njegu vrata i dekoltea…..za 100-tinjak kuna dobije se 200 ml odličnog proizvoda” – Andrijana

ps: tijekom putovanja za kompletnu njegu, čišćenje lica, kao hidratantna podloga i za dubinsku njegu tijela.

Za kraj svakako pažnju treba posvetiti i mlijeku koje je mnogima olakšalo dugotrajna stajanja ili sjedenja na poslu.

ACTIVE HEDERA MILK – zašto active? Zato što ga preporučamo vama koji volite biti aktivni! Bilo nakon trčanja, šetnje, plivanja, ili bilo kakve druge aktivnosti, Hedera će opustiti mišiće i potaknuti cirkulaciju. Idealna “nagrada” nakon odrađenog treninga ili nakon cjelodnevnog stajanja/sjedenja na poslu.

Nakon 8+ sati nošenja štikli mogu reći da je pravi gušt skinuti ih s nogu i nanijeti ovo fluidno mlijeko koje, osim što predivno miriše, lagano hladi i vrlo brzo osjetno opušta mišiće. Zapravo sam u prvi tren bila iznenađena kako se uz Active Hederu brzo riješim onog svima dobro poznatnog sindroma “otečenih i umornih nogu” nakon što izujete štikle. Također, uz učestalo korištenje primijetila sam vidljivo bolji tonus kože – koža djeluje zaglađenije, svježe i zdravije te je samim time celulit manje vidljiv, iako je i dalje tu. Osim na području nogu, koristila sam ga i na donjem dijelu leđa kako bih se riješila napetosti uslijed dugotrajnog sjedenja te po tom pitanju također mogu dati svaku preporuku. Ukratko, ovaj proizvod je pravi mali “univerzalac” koji će njegovati kožu, opustiti i osvježiti umorne mišiće svojim odličnim djelovanjem te vam pomoći u opuštanju tijela i duha nakon napornog dana. – Tamara

Budite aktivni, zdravi, sretni i zadovoljni! Neka Cosmel kozmetika postane vaš suradnik u stvaranju još sretnije verzije sebe.

Komentirajte i budite dio naše priče <3 Za sva pitanja i savjete tu smo za vas!

Voli vas,

COSMEL