logo

Hi! Thank you for your visit!

Please choose your location:

Croatia Europe

Košarica

Tvoja košarica je prazna

NASTAVI KUPOVINU

MELLI SUN MILK – mlijeko za sunčanje s prirodnom UV zaštitom

|

Napokon možemo reći da su došli topliji dani, a to znači da mlijeko za sunčanje Melli Sun Milk ponovno kreće u akciju ?

Ovih nekoliko dana podsjetili su nas koliko je sunce jako i koliko nam je zaštita važna. Iz tog razloga, napisala bi par riječi o Melli Sun Milk-u, mlijeku za sunčanje s prirodnom UV zaštitom.

Prošle sezone naše ste mlijeko za sunčanje odlično prihvatili i to nas jako veseli. Dobili smo mnogo prekrasnih mailova i komentara. Hvala vam!

Mlijeko za sunčanje ponosno u imenu sadrži riječ „Melli“ jer ima puno poveznica i sastojaka kao i naša Melli cream. Nadam se da ste uživali i saznali nešto novo čitajući blog o MELLI CREAM kada sam pokušala dočarati što sve stoji iza jednog proizvoda. I to prirodnog, sigurnog i bogatog sastojcima. A danas ću pokušati dočarati dobrobiti našeg mlijeka za sunčanje.

Melli Sun Milk mlijeko je za sunčanje koje svojim prirodnim sastojcima osigurava prirodnu UVA – UVB zaštitu. Snaga organskih tvari maline, masline, sezama, Shea maslaca i kikirikija te meda i zelenog čaja na prirodan način štiti i njeguje kožu od štetnog UV zračenja i djeluje antioksidativno.  Njegova zaštita je 30+ koju smo dobili kroz osnovne substance, a to su prirodna ulja s visokom UV zaštitom.

Naglasila bi u ovoj formulaciji ulje maline koje sam spomenula i u Melli cream. Naime, ulje maline ima jaka protuupalna i antioksidativna svojstva i time je daje snažnu prirodnu UV zaštitu.

Da bi postigli SPF 30+ dodali smo UVB filter  u znatno manjoj koncentraciji od dozvoljene za sigurnost proizvoda. UVA zaštitu osiguravamo ekstraktom zelenog čaja i cink oksidom. Htjela sam to napomenuti jer smo imali upita kako postižemo visoku UVA-UVB zaštitu.

Melli Sun Milk koriste osobe s osjetljivom kožom, a također i djeca.

Kako i kada koristiti mlijeko za sunčanje?

Da bi koža bila zaštićena preporučamo nanijeti na lice i tijelo 15-30 min prije izlaska na sunce. Mlijeko se lako nanosi i brzo upija, tako da tih 15-ak minuta dopustite da upije u dublje slojeve kože i tako još bolje zaštiti kožu. Nakon dužeg izlaganja suncu, koža će ostati meka i ujednačenog tena. Nakon učestalog kupanja i brisanja potrebno je obnavljati zaštitu.

SAVJET: Proizvod držati zaštićenog od izravnog djelovanja sunca. Bez obzira na zaštitu stručnjaci savjetuju izbjegavati podnevno sunce.

Jeste li već isprobali Melli Sun Milk? Kakvo je vaše iskustvo?

Imate želju ovo ljeto zaštititi kožu uz Melli Sun Milk? PIŠITE i postanite dio naše priče ? Prilika da netko od vas osvoji prirodno mlijeko za sunčanje kojeg su mnogi zavoljeli.