logo

Hi! Thank you for your visit!

Please choose your location:

Croatia Europe

Košarica

Tvoja košarica je prazna

NASTAVI KUPOVINU

NEW CELL KOLEKCIJA – inovativna i djelotvorna

|

Dobar dan drage naše, i dragi (nadamo se da ima i takvih) ?

Krenula bi odmah na stvar! I to sa pitanjem – Što su to voćne kiseline?

Alfa hidroksi kiseline pripadaju grupi organskih karboksilnih spojeva. Njihove male molekule prodiru u dublje slojeve kože i time ubrzano skidaju površinske mrtve stanice i stvaraju nove mlade stanice. Zato se i kolekcija zove „NEW CELL“ – „NOVA STANICA“.

AHA aktivno djeluju na stvaranje kolagena i elastina, te mukopolisaharida koji koži daju vlažnost. Naši proizvodi sadrže kompleks AHA – glikolne kiseline dobivene iz šećerne trske, mliječne kiseline iz mlijeka, citronske kiseline iz naranče i limuna, te grožđane kiseline iz vinove loze; uz dodatak BHA – salicilne kiseline. Različita veličina molekula omogućuje postupno prodiranje u slojeve kože, čime se postiže bolja djelotvornost. Od beta hidroksi kiselina odabrali smo salicilnu koja ima najveće molekule, te prodire u pore koje sadrže sebum i učinkovito ljušti površinski sloj kože.

Pazimo i pomno biramo sastojke za naše proizvode. Bitna nam je harmonija i djelotvornost svake, te iz tog razloga je naša kozmetika ne samo prirodna i organska, već i dermokozmetika. Stručnost naše tehnologice u stvaranju ove kolekcije nije bila dovoljna. Za stvaranje ove kolekcije, ali i svih naših proizvoda, potrebna je vizija i ljubav prema ovom poslu. Zvuči patetično zar ne? Ali je istina..

Ono što je također važno naglasiti za AHA jest njihova djelotvornost. Dokazano je njihovo aktivno djelovanje na ubrzano skidanje gornjeg sloja kože. Međutim, koža u prvoj fazi postaje tanja, a time i osjetljivija na vanjske utjecaje. Iz tog razloga, New Cell kolekcija sadrži i kompleks hladno prešanih organskih ulja i vitamina, te kompleks biljnih ekstrakata i eteričnih ulja. Time smo dobili proizvode koji štite od štetnog UV zračenja, djeluje protuupalno i njeguju kožu. Napomena: tijekom ljetnih sunčanih dana preporučujemo dodatnu UV zaštitu (SPF 30).

Sada bi se vratila na naslov današnjeg bloga, i to još jednim pitanjem – Zašto je New Cell kolekcija inovativna?

Inovativna je zbog kombinacije voćnih kiselina, prirodnih ulja koje sadrže esencijalne nezasićene masne kiseline, omega 3,6,9 uz prisustvo zelenog čaja kao jakog antioksidansa. Zeleni čaj tu ima posebnu ulogu i idealan je dodatak AHA; sprječava nastajanje slobodnih radikala djelovanjem UV zraka i na taj način štiti novu mladu kožu od oštećenja. Također, proizvodi iz kolekcije imaju i patente te brojne nagrade i priznanja.

Zdravlje vaše kože je na prvom mjestu. Nadam se da smo uspjeli opisati po čemu je posebna naša New Cell kolekcija, a za sva dodatna pitanja i savjete – PIŠITE. Tu smo zbog vas.

Za kraj, popis proizvoda NEW CELL KOLEKCIJE:

Nadamo se da ste pronašli nešto za sebe ?  Klik na proizvode kako bi saznali djelotvornost i sastav. I hvala na pažnji!