logo

Hi! Thank you for your visit!

Please choose your location:

Croatia Europe

Košarica

Tvoja košarica je prazna

NASTAVI KUPOVINU

Proljetna inspiracija – vaša strana priče

|

Danas pišem o proljetnoj inspiraciji i što prirodni proizvodi čine za vašu kožu!

Već smo se sve naviknule na toplo vrijeme, sunce, duže dane i opuštanje u prirodi na otvorenom.

Jedva sam dočekala proljeće! Koliko god volim zimske dane koji imaju svoje čari, presretna sam kada dođe proljeće. A tko nije! Zato smo vam pripremili iznenađenje… ?

Iako nas ova proljetna atmosfera opušta, ne smijemo zanemariti što naša koža kaže na toplije vrijeme. Izložene smo vanjskim utjecajima u puno većoj količini, i koliko god nam odgovara sunce i osjećaj topline na kože, moramo biti svjesne štetnosti UV zraka na kožu.

Zato bi htjela naglasiti par važnih detalja na koje morate paziti tijekom kreiranja i odabira svoje proljetne beauty rutine.

Prije svega tu je HIDRATACIJA i čista koža. Zatezanje, te suha i ispucala koža uz hidratantne kreme s laganim prirodnim uljima više neće bi vaš problem. Cosmel kozmetika u nekim svojim kremama sadrži prirodni faktor hidratacije (NMF) koji revitalizira i hrani kožu. Dok naša okoloočna krema sadrži hijaluronsku kiselinu i hrvatsku prirodnu mineralnu vodu za dodatnu hidrataciju. Vjerujem da je svaki početak dana uvijek bolji uz dobru okoloočnu kremicu koja će dati svježinu i prekrasan izgled! A kada spomenem svježinu, prva asocijacija je naravno tonik! Osvježavajući i hidratantni tonik s kojim su svi iznimno zadovoljni, to moram naglasiti ?

Također, spomenula bi i još jedan „problem“ koji često, pogotovo tijekom zimskih dana, zanemarujemo – a to je suha koža na stopalima (petama). Uskoro će krenuti vrijeme nošenja otvorenije obuće. No bez brige, zato postoji naše mlijeko s AHA 10% koje će vašu kožu učiniti nježnom i glatkom. Naime voćne kiseline imaju efekt pilinga, pospješuju odstranjivanje mrtvih stanica kože i potiču stvaranje novih. Na kraju, ali nimalo manje važno – UV ZAŠTITA. Sve naše kreme imaju prirodnu UV zaštitu, no tijekom jakog sunca svakako preporučamo dodatnu zaštitu, faktor 30.

Iz teksta gore vjerujem da ste prepoznale koja je naša proljetna inspiracija. Izdvojili smo jednu od kombinacija koju je isprobala Andrea, prekrasna blogerica koja svojim tekstovima, razmišljanjima i iskustvima inspirira.

Predstavljamo proljetnu inspiraciju:

 Eye cream extra sensitive

 C cream

 Fresh Hydro Tonic

 New Cell Special Body Milk

Kako vam zvuči? Da li ste već probali neke od navedenih proizvoda? Imate li vi svoju najdražu proljetnu Cosmel kombinaciju?

Evo što Andrea kaže o Cosmel kozmetici:

Nekako mi se čini da mi koža traži prirodnije sastojke i vjerujem da je ovo bilo dobro rješenje, posebno sad kad puštam kožu da diše više nego tijekom ostatka godine. Također se osjećam bolje mentalno znajući da koristim kozmetiku koja nije testirana na životinjama, koja je bez bojila i parfema, parabena i koja je ručno proizvedena i upakirana u recikliranu ambalažu.

Naravno, svaka od vas je drugačija i posebna, tako da se i koža tijekom proljeća drugačije ponaša. Nekome je koža suha, te nakon zime zahtjeva dodatnu hidrataciju. Nekome je koža osjetljiva i takvoj koži je pogotovo potrebna posebna prirodna njega. Nekome izbiju prištići i koža im je nečista. Na sva ta stanja kože pomno smo razmišljali tokom 27 godina i stvorili kolekciju proizvoda za sve tipove kože. Naime, Cosmel kozmetika se konstantno nadograđuje, prati novosti iz svijeta kozmetologije, ali i zbog vas.

Vi ste naša inspiracija te nas vaša iskustva čine onim što jesmo. Zato uvijek volimo čuti vaše komentare, vidjeti objave i čitati recenzije!

No vratimo se na proljetnu inspiraciju. Da ne dužim, prepustila bi vas u ruke Andree koja je isprobala i recenzirala 4 navedena proizvoda.

Andrea (Square Mile Of Style):

Pa… da vam pokažem što to koristim i zašto ćete se i vi zaljubiti u ovaj brend!

https://squaremileofstyle.net/2016/07/17/organic-skincare- routine-with- cosmel-cosmetics/

Pripremili smo iznenađenje! Brzo klik-klik na linkove kako bi saznali više o proizvodima i iskoristite -20% popusta na navedene! Uživajte u proljeću i čuvajte svoju kožu! ♥