logo

Hi! Thank you for your visit!

Please choose your location:

Croatia Europe

Košarica

Tvoja košarica je prazna

NASTAVI KUPOVINU

ONLINE TRENING koji će definirati tijelo i promijeniti stanje tvoje kože

Prijavi se

Svaki trening osmišljen je da te oraspoloži, poveća energetske vrijednosti i tijelo dovede u balans.

Stvori zdravu rutinu u kojoj ćeš uživati

Treninzi se baziraju na Pilates tehnici sa niskim do srednjim intenzitetom + kardio treninzi uz visoki intenzitet bez jakog opterećenja na zglobove. Cilj je osvijestiti, tonizirati i oblikovati tijelo na zdrav način. Ovim pristupom na siguran način boostamo tvoje zdravlje, a tijelo i um dovodimo u balans.

FEEL GOOD uz Body by Cosmel.

Bez stresa na tijelo, samo uživanje! Zato pronađi balans i iznoji svaku negativno nakupljenu energiju.

Budi aktivna, kreći se, znoji se!

Zdrave navike kreću od zdravih odluka. Uz stručno vodstvo osvijesti svoje tijelo, brini se o njemu iznutra i izvana. Program je koncipiran tako da svakodnevno možeš odraditi kvalitetan trening, ali i tretman koji će poboljšati izgled i stanje tvoje kože.

Vježbanje uvelike doprinosi zdravlju kože. Poticanjem cirkulacije pomažeš svojem tijelu da se riješi neželjenih toksina iz vode, hrane i okoliša koje neizbježno unosiš svakodnevno u svoj organizam.

Kako je nastao Body by Cosmel

Cosmel oduvijek potiče zdrave navike, jer bitno je što nanosimo na kožu. No nitko nije imun na stres, koji je općepoznati uzrok mnogih tegoba. Koliko god teoretski znamo kako smanjiti razinu stresa jako je teško zaista raditi na tome. Zato sam odlučila stvoriti feel good program i spojila svoje dvije strasti – tjelovježbu i ljubav prema Cosmel kozmetici.

STRUČNOST. Pokret i tjelovježba dio su mene, a fitnes moja velika strast. Sve je počelo kada sam upisala i završila Školu za klasični balet. Iako nisam nastavila karijeru, balet me na neki način odredio. Upisala sam Kineziološki fakultet u Zagrebu i kroz studij posvetila se fitnesu, najviše pilates tehnici.