logo

Hi! Thank you for your visit!

Please choose your location:

Croatia Europe

Košarica

Tvoja košarica je prazna

NASTAVI KUPOVINU

Korištenje usluge

Pristup i upotreba. Ako želite pristupiti ili koristiti Uslugu ili bilo koji njezin dio, morate pročitati i prihvatiti ovaj Ugovor. Ako se registrirate na mjesečnu pretplatu, pristajete i na: (a) pružanje istinitih, točnih, trenutnih i cjelovitih podataka o sebi kako se zahtijeva u postupku registracije. Zadržavamo pravo suspendirati ili ukinuti vaš pristup ili upotrebu Usluge (ili bilo kojeg njegovog dijela) u bilo kojem trenutku, ako pružite bilo koje podatke koji nisu istiniti, nisu trenutačni ili su nepotpuni.

Opći uvjeti

BODY BY COSMEL (BBC) dodjeljuje vam, samo za vašu osobnu upotrebu, ograničeni, neisključivi, opoziv, nepodnošljiv pristup, koji se ne može prenositi, za upotrebu Usluge za vašu zakonitu, osobnu i nekomercijalnu upotrebu, kako je predviđeno kroz uobičajenu funkcionalnost Usluge i streaming digitalnog prijenosa audiovizualnog djela putem Interneta sa Usluge na Vaš uređaj tako da je sadržaj namijenjen za gledanje u stvarnom vremenu, a ne za kopiranje, pohranu, trajno preuzimanje ili distribuirano ("Streaming"). Pristup videozapisima putem Usluge u bilo koju svrhu ili na bilo koji drugi način osim za Streaming izričito je zabranjen.

Sadržaj BODY BY COSMEL ne smije se preuzimati, kopirati, reproducirati, distribuirati, prenositi, emitirati, prikazivati, prodavati, licencirati ili koristiti na bilo koji drugi način osim onih koji su izričito navedeni gore, bez prethodnog pisanog pristanka BBC-a. BBC zadržava sva prava na Uslugu i na sve sadržaje BBC-a koji su u njoj sadržani. U bilo kojem trenutku možemo prema vlastitom nahođenju promijeniti, dodati, ukloniti, suspendirati ili otkazati bilo koji dio Usluge licencirane u ovom Ugovoru, uključujući bilo koju značajku, funkcionalnost i / ili sadržaj.

Ovaj ugovor započinje sa datum prvog pristupa usluzi i nastavlja se tijekom jednog mjeseca (ciklus od 30 kalendarskih dana).

Da biste mogli pristupiti ili koristiti Uslugu (streaming videozapisa putem aplikacije Google Meet), koristite osobno računalo, prijenosni media player, pametnu televiziju ili drugi uređaj koji udovoljava zahtjevima sustava i kompatibilnosti usluge. Kako se naša tehnologija razvija, zahtjevi za pristup i korištenje usluge također se mogu mijenjati, a uređaji koji sada mogu komunicirati sa uslugom, u budućnosti možda više neće biti kompatibilni sa uslugom.

Sadržaj možemo povremeno mijenjati prema vlastitom i apsolutnom nahođenju. To znači da se dostupnost sadržaja, uključujući videozapise, članke, slike i audio datoteke, mogu promijeniti, zamijeniti ili ukloniti bez prethodne obavijesti. Povremeno možemo ponuditi određene značajke ili druge elemente Usluge, uključujući promocije, nove planove, cijene i oglase, ograničenoj grupi korisnika radi testiranja ili eksperimentalnih svrha. Prihvaćate i slažete se da možemo poduzeti bilo koju od gore navedenih radnji po vlastitom nahođenju u bilo kojem trenutku, a da vas ne obavijestimo. BODY BY COSMEL ni pod kojim uvjetima neće biti odgovorno na bilo koji način za bilo koji sadržaj, uključujući, ali ne ograničavajući se na, bilo kakve pogreške ili propuste u bilo kojem sadržaju ili bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje vrste nastale kao rezultat upotrebe bilo kojeg sadržaja dostupan putem Usluge.

Davanjem adrese e-pošte pristajete na prijavu za primanje transakcijskih ili administrativnih e-poruka povezanih sa Uslugom, kao i marketinških i promotivnih ponuda. Ako ne želite primati e-poštu od Cosmel Cosmetics BODY BY COSMEL, možete se odjaviti slijedeći upute u e-porukama koje primate.

Pretplata

Molimo pažljivo pročitajte ovaj Ugovor prije kupnje jednomjesečne pretplate. Kada se registrirate za jednomjesečnu pretplatu, pristajete na to da ćete biti obvezani ovim Ugovorom koji uspostavlja cjelokupni ugovor između vas i BODY BY COSMEL. Ako se ne slažete s ovim Ugovorom, nemojte koristiti jednomjesečnu pretplatničku uslugu. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas putem naše adrese e-pošte mira@bodybycosmel.com.

Morate biti stariji od 18 godina da biste kupili jednomjesečnu pretplatu. Nije vam dopušteno kopiranje ili preuzimanje bilo kojeg dostupnog BBC sadržaja, uključujući videozapise. Nije vam dopuštena preprodaja niti jedne mjesečne pretplate, proizvoda ili drugih usluga kupljenih putem Usluge.

Mjesečna pretplata na temelju 30 kalendarskih dana

Nudimo jednomjesečnu pretplatu. Mjesečna pretplata aktivna je 30 kalendarskih dana. Nakon 30 dana vaša pretplata automatski istječe. Otkazivanje i povrat novaca moguć je ukoliko niste pristupili ni jednom Live treningu. U svim drugim opcijama, povrat novaca nije moguć.

Bit ćete odgovorni za plaćanje ako želite nastavak i ponovno aktiviranje pretplate. Primit ćete podsjetnik (newsletter) o isteku jedan (1) tjedan prije datuma isteka.

Cijene za pretplatničku uslugu mogu se povremeno razlikovati. Ne možemo jamčiti da je cijena vaše pretplate najniža dostupna ili najbolja cijena. Bit će vam naplaćeno u skladu s uvjetima naplate na koje ste pristali u trenutku kada ste se pretplatili. Zadržavamo pravo izmjene pretplatničkih planova, promocija i na drugi način prilagodbe cijena za bilo koju uslugu koja se nudi putem pretplatničke usluge.

Mjesečna pretplata odnosi se na 20 treninga (BBC20), odnosno 8 treninga (BBC8). Ako se svih 20, odnosno 8 treninga ne odrade u dogovorenim terminima postoji mogućnost PRODULJENJA ČLANARINE: - za BBC20 do mjesec dana; - za BBC8 do dva (2) tjedna.

Obrada pogrešaka. Ako vjerujete da se dogodila pogreška s vašom pretplatom, zamolite nas da pismeno potvrdimo uvjete vaše kupnje; poštovat će se samo pismene promjene uvjeta vaše kupnje ili ovog sporazuma. Pretplata se ne može prenijeti i ne može se prodati, zamijeniti ili prenijeti.

Da biste se pretplatili, idite na cosmelcosmetics.com/bodybycosmel i odaberite „Registriraj se“. Tijekom postupka prijave od vas će se zatražiti da unesete svoje ime i prezime, e-adresu i podatke o kreditnoj kartici ("Korisnički podaci"). Sami ste odgovorni za točnost korisničkih podataka na vašem pretplatničkom računu i pristajete na ažuriranje svojih korisničkih podataka ako se tijekom vašeg pretplatničkog razdoblja dogodi bilo kakva promjena. Kada dovršite postupak registracije, primit ćete e-poruku s potvrdom o plaćanju. Po isteku jednomjesečne pretplate, vaša će se pretplata automatski otkazati.

Pružit ćemo vam mogućnost pristupa treninzima putem aplikacije Google Meet. Dobit ćete kôd poslan na vašu adresu e-pošte za prijavu u aplikaciju na vašem uređaju. Nakon što potvrdite svoj račun unosom koda, imat ćete pristup Live treninzima.

Plaćanje pretplate. Ovlašćujete nas ili našeg trećeg pružatelja usluga obrade plaćanja pravo naplate naknada povezanih s vašom pretplatom, kao i svih primjenjivih poreza. Sve naknade naplaćuju se u eurima (EUR). Nećemo pružiti povrat novca ili kredite za jednomjesečne naknade za pretplatu naplaćene s podataka o kreditnoj kartici koje je ažurirao izdavatelj vaše kreditne kartice, sa ili bez vašeg znanja ili pristanka. Poslat ćemo vam potvrdu o uplati.

Bilo koja promocija koju nudi BODY BY COSMEL ne može se kombinirati s bilo kojom prošlom ili sadašnjom promocijom.

Jednokratni besplatni trening. Korisnicima koji se nikada nisu prijavili za pretplatu nudimo uslugu besplatnog probnog sata. Termin besplatnog probnog treninga određuje se kao jedan (1) besplatni trening uživo putem „Google Meet“. Besplatni probni trening dostupan vam je samo jednom i to samo ako prethodno niste kupili jednomjesečnu pretplatu. Nije vam dopušteno stvarati brojne račune da biste iskoristili više besplatnih probnih verzija. U jednokratnu besplatni trening možete ostvariti tako da nas kontaktirate e-poštom na adresu mira@bodybycosmel.com.

Povremeno možemo nuditi pretplatu s popustom po vlastitom i apsolutnom nahođenju. Pretplata s popustom trajat će za mjesečnu pretplatu.

Postajući Pretplatnik, pristajete prihvaćati primanje marketinških i promotivnih ponuda od nas. Ako ne želite primati takve e-poruke, možete se odjaviti slijedeći upute u e-porukama koje primate.

Kupnjom mjesečne pretplate jamčite da (1)ste zakonski sposobni sklopiti obvezujući ugovor, (2) podaci koje pružate BODY BY COSMEL-u su istiniti i točni, i (3) vaša upotreba usluge pretplate neće kršiti zakone ili propise, domaće ili međunarodne.

Izjava o odricanju odgovornosti za uslugu

Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku možemo promijeniti, ažurirati ili ukloniti sadržaj dostupan putem usluge pretplate po vlastitom i apsolutnom nahođenju. Ne dajemo nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, izričite ili podrazumijevane, u pogledu cjelovitosti, točnosti, pouzdanosti ili dostupnosti. Dalje, BODY BY COSMEL ne daje nikakvo jamstvo ili jamstvo za rezultate koji se mogu postići korištenjem pretplatničke usluge, fitnesa ili na bilo koji drugi način. Pristajete koristiti uslugu pretplate na vlastiti rizik. Pogledajte dolje našu potpunu izjavu o upozorenju o zdravlju i odgovornosti.

Sadržaj korisnika

Kako bismo stvorili iskustvo gdje se korisnici međusobno mogu poticati i motivirati, dajemo vam mogućnost slanja ili objavljivanja tekstualnih komentara i drugog sadržaja (poput slika ili grafika) putem određenih značajki Usluge, uključujući web stranicu cosmelcosmetics.com i društvene mreže @cosmelcosmetics. Ako smatrate da bilo koji sadržaj krši ovaj Ugovor, kontaktirajte nas e-poštom na bodybycosmel@gmail.com. BODY BY COSMEL ni pod kojim uvjetima neće biti odgovorno na bilo koji način za bilo koji korisnički sadržaj, uključujući, ali ne ograničavajući se na, bilo kakve pogreške ili propuste u bilo kojem korisničkom sadržaju ili bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje vrste nastale kao rezultat objavljivanja bilo kojeg korisničkog sadržaja.

Upozorenje o zdravlju i odgovornosti

USLUGA BODY BY COSMEL JE TJELESNA AKTIVNOST. AKO JE POTREBNO KONZULTIRAJTE SE SA SVOJIM LIJEČNIKOM ILI FIZIOTERAPEUTOM PRIJE IZVOĐENJA BILO KOJE VJEŽBE, RUTINA, POZA, PROGRAMA ILI KORIŠTENJA BILO KOJE PREPORUČENE OPREME PRIKAZANE U BILO KOJEM VIDEU, ILI OSTALOG MATERIJALA KROZ USLUGU. SVI PRIJEDLOZI I UPUTE KOJE SE ODNOSE NA KORIŠTENJE OPREME, IZVOĐENJE POZA I POKRETA BODY BY COSMEL INSTRUKTORA U VIDEO DOSTUPNIM VIDEOZAPISIMA VLASTITOM ODLUKOM ODREĐUJETE ŠTO MOŽETE IZVESTI A ŠTO NE. INTRUKTOR ĆE UVIJEK DAVATI SAVJETE. NEMOJTE KORISTITI USLUGU AKO NIJE PREPORUKA VAŠEG LIJEČNIKA. ODMAH PRESTANITE AKO ISKUSITE MALAKSALOST, VRTOGLAVICU ILI BOL U BILO KOJE VRIJEME IZVOĐENJA BILO KOJE RUTINE ILI POZE TIJEKOM VJEŽBANJA ILI KORIŠTENJA BILO KOJE PREPORUČENE OPREME U BILO KOJEM DIJELU BODY BY COSMEL VIDEA. USLUGA NUDI OPĆE INFORMACIJE O ZDRAVLJU I FITNESU SAMO U INFORMACIJSKE SVRHE. BILO KOJE INFORMACIJE O USLUZI NISU ZAMJENA ZA PROFESIONALNE MEDICINSKE SAVJETE, DIJAGNOSTIKU ILI LIJEČENJE. KORIŠTENJEM USLUGE IZJAVLJUJETE DA RAZUMIJETE I SLAŽETE SE DA TJELOVJEŽBA UKLJUČUJE TJELESNO KRETANJE, ŠTO MOŽE DOVESTI DO RIZIKA OD OZLJEDE. VAŠA JE ODGOVORNOST PROSUĐIVATI SVOJE TJELESNE SPOSOBNOSTI I TAKO DJELOVATI. VAŠA JE ODGOVORNOST NE PRELAZITI VLASTITE GRANICE TIJEKOM UKLJUČENJA U LIVE VIDEO TRENINZIMA I PREMA SAVJETIMA INSTRUKTORA ODABRATI NIVO AKTIVNOSTI KOJE ODGOVARA VAŠEM STANJU. BODY BY COSMEL INSTRUKTOR MOŽE NEKADA PREDLOŽITI POLOŽAJE, PRILAGODBE ILI UPORABU OPREME, UKLJUČUJUĆI LOPTE, TRAKE, UTEGE. KORIŠTENJE USLUGE ISKLJUČIVO JE NA VLASTITI RIZIK.

Ograničenje odgovornosti

Ako ne prihvatite ograničenje odgovornosti u nastavku, niste ovlašteni za pristup ili korištenje usluge.

BODY BY COSMEL, Usluga firme Cosmel d.o.o. ni u kojem slučaju neće: (I) bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu, posljedičnu, kaznenu ili primjernu štetu, uključujući, ali ne ograničavajući se na štetu za tjelesne ozljede, smrt, gubitak egzistencije, gubitka užitka, boli ili patnje, emocionalne nevolje, gubitka dobiti, gubitka buduće zarade, dobre volje, upotrebe i / ili bilo koje druge štete ili drugih nematerijalnih gubitaka, (II) potpunost, pogreške, nedostatci, pogreške, kvaliteta, ili netočnosti u vezi sa sadržajem pruženim putem Usluge, (III) sadržaj koji objavljuju drugi korisnici za koji biste se mogli osjećati klevetničkim ili uvredljivim, (IV) neprimjereno ili nezakonito ponašanje bilo koje treće strane, uključujući ostale korisnike, (V) kvaliteta strujanja ili razlučivost videa, internetska širina pojasa, kompatibilnost uređaja ili mogućnosti gledanja, (VI) dostupnost, prekid ili prestanak usluge, (VII) neovlašteni pristup ili uporaba Live treninga, (VIII) bilo koji proizvod ili uslugu koji nudi treća strana (Body by Cosmel ne prati, istražuje ili rješava bilo kakve transakcije ili sporove između vas i bilo koje treće strane), (IX) neovlašteni pristup poslužiteljima cosmelcosmetics.com i pristup ili upotrebu vaših osobnih ili financijskih podataka koji su tamo pohranjeni, (X) zlonamjerni softver, uključujući botove, greške, viruse, trojanske konje, (XI) sigurnost usluge, uključujući neovlašteni pristup, presretanje, oštećenje, zloupotrebu bilo koje informacije koju preuzimate ili dijelite, ili (XII) bilo koji drugi gubitak ili štetu bilo koje vrste nastale kao rezultat upotrebe bilo kojeg sadržaja objavljenog ili prenošenog putem Usluge, bilo da se gore navedeni zahtjevi temelje na teorijama jamstva, ugovora, deliktnoj odgovornosti ili bilo kojoj drugoj pravnoj teoriji. Nijedna komunikacija bilo koje vrste između vas i BODY BY COSMEL-a ne predstavlja odricanje od bilo kakvog ograničenja odgovornosti prema ovom Ugovoru ili stvara bilo kakvo dodatno jamstvo koje nije izričito navedeno u ovom Ugovoru.

Prava intelektualnog vlasništva

Osim ako nije u vlasništvu treće strane i nije licencirano na cosmelcosmetics.com (uključujući korisnički sadržaj), BODY BY COSMEL posjeduje i zadržava ekskluzivna vlasnička prava na sav sadržaj Usluge, uključujući Web mjesto, uključujući sve aranžmane, odabire, slike, videozapise , tekst, logotipi, grafika, fotografije, ilustracije, umjetnička djela, softver, zaštitni znakovi, trgovačka imena, zaštitni znakovi i drugo intelektualno vlasništvo, registrirano ili neregistrirano, s tim povezani („Body by Cosmel Content“). Slažete se da nećete kopirati, preuzimati, mijenjati, brisati, uklanjati, iskrivljavati, prodavati, objavljivati, prenositi, prikazivati, distribuirati, izvoditi, emitirati, stvarati izvedena djela, neosobno koristiti, učiniti dostupnim ili reproducirati na bilo koji način , u cijelosti ili djelomično.